Enric I. Canela

A l’abril escrivia Estructura universitària federada a Vic i Manresa. Ara s’ha donat un pas més, l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i el de Manresa, Valentí Junyent, han participat aquest dimarts en la reunió del patronat de la Fundació Universitària del Bages que, per primer cop, ha comptat amb la participació de la Fundació Universitària Balmes. És un pas més en la formació de la nova Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, que s’ha de posar en marxa el curs 2015-2016. Vila d’Abadal ha afirmat que les dues ciutats volen “liderar el rerepaís” amb l’aportació “del nostre coneixement, modernitat i una altra manera d’entendre el territori”. De la seva banda, Junyent s’ha mostrat satisfet amb un acord que permet demostrar que “el territori necessita espais fora de l’àrea metropolitana de Barcelona”.

No sé si el nom serà aquest. A veure si el canvien perquè em sembla un nom bastant absurd.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació