Una vergonya la premsa


Enric I. Canela

Abans d’ahir escrivia El Barça vol anar a la universitat. Allà ja deia que m’agrada que el Barça pensi si ocuparà els terrenys propietat de la UB. Trobo fantàstic que la premsa en parli sense que La UB hagi estat consultada. A nosaltres ens aniria bé que ens donessin els espais que tenen ara a Les Corts, ben urbanitzats a canvi dels que tenim.

Ara, després dels comentaris de premsa, la UB s’ha vist obligada a desmentir contactes. Diu: “Si fos el cas que el FC Barcelona expressés el seu interès per algun actiu de la Universitat, el Rectorat manifestaria el parer de la UB sobre la qüestió“.

Mira que les universitats fem coses, però si volem tenir espai a la premsa, cal que ens relacionem amb els esports, millor amb el futbol. Quina vergonya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació