Enric I. Canela

El jurat, presidit pel rector, Dídac Ramínez, ha estat format pels professors de la UB Joan Bosch, vicepresident del Claustre de Doctors, M. Rosa Buxarrais, Marta Giralt, Carme Junqué, Ramon Bartrons, José Manuel Parra, Xavier M. Triadó, i Jaume Mascaró com a secretari ha decidit donar el XVII Premi Claustre de Doctors de la UB a la tesi Evaluación de herramientas para prevenir la malaria durante los primeros años de vida, presentada per John Jairo Aponte Varon, defensada a la Facultat de Medicina de la UB i dirigida per Pedro Alonso, catedràtic del Departament de Salut Pública de la UB.

John Jairo Aponte (Bogotà, Colòmbia, 1966) va guanyar el Premi Ramon Margalef del Consell Social de la UB l’any 2012. Actualment, John Jairo Aponte continua investigant en aquesta línia com a científic del CRESIB, el centre d’investigació de l’ISGlobal, adscrit al HUBc, el campus d’excel·lència internacional de la salut de la UB.

Com sempre, hi ha hagut accèssits i finalistes.

2 respostes a “Una tesi sobre la prevenció de la malària guanya el XVII Premi Claustre de Doctors de la UB”

  1. a 14 gen. 2014 a les 1:48 Ignasi Labastida

    Llàstima que la tesi no estigui disponible ni al dipòsit digital de la universitat ni al portal de tesis TDX

  2. a 14 gen. 2014 a les 10:49 Enric I. Canela

    A això hi posarem solució ben aviat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació