Enric I. Canela

Avui l’European Research Council ha revelat els noms dels 13 projectes guanyadors dels ajuts Synergy Grants dins de la Unió Europea, dos d’ells compten amb el lideratge d’investigadors que treballen a Catalunya. El finançament mitjà per projecte s’eleva a 11,5 milions d’euros-fins a un màxim de 15 milions d’euros-durant els pròxims sis anys. En total, compartiran un import de 150 milions d’euros.

No està gens malament, 2 de 13.

Els grups són el de Josep Peñuelas, del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) que és Investigador Principal del projecte IMBALANCE P (Effects of phosphorus limitations on Life, Earth System and Society) i el de Miguel Beato Del Rosal del Centre de Regulació Genòmica (CRG) que és Investigdor Principal del projecte 4D-GENOME (Dynamics of human genome architecture in stable and transient gene expression changes)

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació