Enric I. Canela

L’altre dia, el Ple del Tribunal Constitucional va admetre a tràmit un conflicte de competència presentat per la Generalitat contra la convocatòria de les beques d’estudi estatals 2013-2014 del Govern central que estableix la quantia de les ajudes i els requisits per obtenir-les.

El requeriment de la Generalitat va contra diversos preceptes del Reial decret que estableix els llindars de renda i patrimoni familiar i la quantia de les beques 2013-2014, així com la resolució de convocatòria d’enguany.

El Govern considera que aquests preceptes afecten les seves competències en matèria de beques i ajudes a l’estudi universitari i no universitari, en estar pendent de ser transferida a la Generalitat després de la sentència del Tribunal Constitucional del 2001. Naturalment, ni cas.

El Tribunal Constitucional i la Constitució és una cosa per obligar Catalunya, però el govern espanyol no en fa ni cas. Millor fotre el camp quan abans millor, ens estalviaríem paper.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació