Enric I. Canela

Avui s’ha presentat el Portal de les Lletres Catalanes. Inclou informació exhaustiva d’uns 4.000 escriptors catalans i cataloga més de 22.000 títols de llibres en aquesta llengua, amb la qual cosa pretén convertir-se en una eina de referència.

Bona feina en la que imagino que Laura Borràs, la directora, haurà invertit moltes hores. Felicitats

Una cosa a corregir. He volgut arribar per la via, entenc, correcta i he anat a això, des d’on no he pogut anar al nou Portal. Potser demà ja estigui arreglat, no ho sé. Sant Google m’ha ajudat a arribar al lloc correcte. Una crítica que faig als responsables de mantenir els sistemes.

Una resposta a “El Portal de les Lletres Catalanes em sembla una bona eina”

  1. a 31 des. 2013 a les 11:28 Assumpció Cantalozella

    Molt bona idea, Enric!!!!!!! i….

    BON ANY NOU : 2014

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació