Enric I. Canela

Pel que diuen els companys de la UPC, no han aconseguit aturar el dèficit. Calculen que s’incrementarà en 3 milions d’euros. Diu el rector, Enric Fossas, que el problema és estructural. Ha reduït vicerectorats i altres coses i alguna cosa estalviarà, però no preveuen ingressar més de les empreses.

Fossas també vol modificar el model de governança del campus del Besòs, que s’estrenarà el 2015 amb el trasllat de l’Escola Industrial del carrer d’Urgell de Barcelona. El rector vol revisar, de fet, tots els compromisos de la UPC en aquest macroprojecte. Té raó el rector, no es pot pretendre traslladar un centre i que el govern del centre estigui fora de la universitat. Orladiari explica prou bé el tema.

Fossas vol refundar la UPC i revisarà el pla de l’anterior rector Toni Giró. Em temo que cal refundar la universitat catalana en el seu conjunt. Actualment no lliguen lleis i necessitats. Complex, però algú haurà de ser valent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació