Enric I. Canela

Avui s’ha publicat la convocatòria Beques per a les activitats acadèmiques dirigides de suport al professorat de les universitats públiques del sistema universitari català i de la Universitat Oberta de Catalunya (AAD 2014_2).

L’objecte d’aquesta convocatòria consisteix en l’atorgament de beques perquè les persones beneficiàries contribueixin a la seva formació en els àmbits acadèmics i contribueixin també al procés de millora de l’aprenentatge dels estudiants universitaris, tant en temes d’atenció propera a l’estudiant com en l’elaboració de materials de suport a l’estudi, mitjançant activitats acadèmiques dirigides de suport al professorat per al segon semestre (segon i tercer trimestre) del curs acadèmic 2013-2014, de les universitats públiques del sistema universitari català i la Universitat Oberta de Catalunya.
Les beques poden ser de nova concessió o bé renovacions de les beques atorgades en la convocatòria aprovada per Resolució ECO/1815/2013, de 27 d’agost (DOGC núm. 6450, de 30.8.2013), d’acord amb els annexos 2 i 3 d’aquesta Resolució.

Les renovacions només poden ser atorgades a les persones beneficiàries de la convocatòria anterior i amb relació a la mateixa beca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació