Enric I. Canela

Llegia que el Banc Santander, a través de la seva Divisió Global Santander Universitats, ha posat en marxa la tercera convocatòria del programa Beques Santander – CRUE – CEPYME, que ofereix 616 beques als alumnes de les universitats catalanes per dur a terme pràctiques professionals en petites i mitjanes empreses catalanes el curs 2013-2014. Fins a 96 d’aquestes beques corresponen a la UB.

Ferran Sancho, president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i rector de la UAB; Eusebi Cima, president de FEPIME Catalunya, i Pablo Cigüela, sotsdirector general adjunt del Banc Santander i director territorial a Catalunya, han presentat aquest matí la nova edició dels ajuts, el termini d’inscripció del qual finalitza el proper 15 de febrer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació