Enric I. Canela

Ja ho sabia perquè en sóc responsable a la UB i em toca signar les incorporacions, però ahir ho llegia al web del Govern.

El Govern, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha concedit 225 ajuts de nova concessió per a la contractació de personal investigador novell (FI-DGR). Els ajuts, gestionats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), s’adrecen a les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries del sistema català amb l’objectiu final de promoure la qualitat de la recerca en el període predoctoral.

Mitjançant aquests ajuts, els investigadors i les investigadores que realitzen actualment la seva tesi doctoral s’integraran en grups de recerca catalans perquè desenvolupin els coneixements i les habilitats que facilitin la seva integració al món professional de la recerca. Durant el primer any, els investigadors contractats cobraran un sou brut de 14.400 euros i, després de valorar el treball desenvolupat i els objectius i el pla de treball per a l’any següent, podran optar a una renovació de dos anys més. En els darrers quatre anys s’han atorgat un total de 988 ajuts per contractar investigadors.

Llàstima que siguin tan pocs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació