Enric I. Canela

Llegia que la ciutat de Barcelona s’ha situat en la quarta posició en la quarta posició de la classificació de Smart City a Europa de 2013, amb el que ha escalat quatre posicions en només dos anys. El 2013 Barcelona està per darrere de Copenhaguen, Amsterdam i Viena, i per davant de París.

Barcelona ha estat l’única ciutat convidada al 2014 International Consurmer Electronics Show (CES) que s’ha celebrat aquest mes a les Vegas. La CES està considerada la fira internacional d’electrònica de consum més important del món. Presenten Barcelona com la ciutat més innovadora del món per la seva capacitat de relacionar i aplicar tecnologia en l’urbanisme i la transformació de la ciutat.

Per la seva banda, Xavier Trias hagi estat convidat a parlar de ciutats intel·ligents la setmana que ve al Fòrum Econòmic Mundial de Davos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació