Enric I. Canela

Llegia que l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) ha inaugurat aquest matí el nou edifici de la seva seu al campus de Bellaterra de la UAB. Amb aquestes instal·lacions el centre assolirà noves fites d’excel·lència en l’àmbit de la nanociència i la nanotecnologia. Les seves línies de recerca comprenen l’estudi de les noves propietats de la matèria que sorgeixen a escala nanomètrica, i el desenvolupament d’una multitud de possibles aplicacions en productes de consum , dispositius i processos industrials.

L’ICN2 és el resultat d’una llarga col·laboració entre el CSIC, la Generalitat de Catalunya i la UAB. Aquestes institucions van acordar unificar les seves iniciatives de nanociència per reforçar la recerca i la transferència del coneixement en aquest àmbit.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i president del Patronat de l’ICN2, Andreu Mas-Colell; la secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela; el president del CSIC, Emilio Lora-Tamayo; el rector de la UAB, Ferran Sancho; el secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Antoni Castellà; el director general de Recerca de la Generalitat, Josep M. Martorell; el coordinador institucional del CSIC a Catalunya, Luís Calvo; i el director de l’ICN2, Pablo Ordejón; entre d’altres personalitats vinculades a la comunitat científica.

Una resposta a “Inaugurada la nova seu de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)”

  1. […] bona aquesta! Aprofitant una inauguració (veure Inaugurada la nova seu de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)) han coincidit el conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació