Enric I. Canela

L’altre dia, dijous, apareixia la notícia La UB posa en marxa un programa d’apadrinament per restaurar les joies de la seva biblioteca. Un intel·ligent programa que fa unes setmanes que funciona i que es va presentar a la premsa aquell dia.

Es tracta que amb petites aportacions es puguin restaurar incunables. Els fons públics no arriben i aquests llibres, que són patrimoni de la humanitat, es degradaran de manera irreversible si no hi actuem de forma contundent.

Nosaltres, l’equip de govern de la UB ja hem apadrinat una de les obres, concretament el Systema Cosmicum, de Galileu Galilei (1699). Són molt pocs diners. Molta gent s’està interessant i s’apunta a la iniciativa. Ho podeu llegir als enllaços (i 2).

Si voleu ser padrins de la cultura veniu a aquest enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació