Enric I. Canela

El talent ha de fugir per això tenim un Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU). En virtut d’un conveni signat el 15 de gener de 2010 entre la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Educació, l’Obra Social ‘la Caixa’ i l’Associació Atlàntida, Catalunya ofereix a les persones amb titulacions universitàries estrangeres orientació i assessorament en els processos de reconeixement de la seva qualificació professional i acadèmica.

L’últim balanç d’activitat del Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari posa de manifest que cada vegada són més els joves titulats que utilitzen aquest servei per assessorar-se sobre la millor manera d’anar a treballar a l’estranger.

Els beneficiaris del SARU poden ser els ciutadans residents a Catalunya en situació administrativa regular que posseeixen un títol universitari emès per una universitat estrangera o amb titulacions universitàries emeses o homologades al nostre país i que hagin de tenir efectes a l’estranger, davant la possibilitat d’un trasllat de residència.

Sotmesos a l’operació extermini endegada contra a ciència a Espanya l’any 2012, cal donar tot el suport al SARU per salvar el nostre talent i esperar el dia en què els puguem fer tornar.

Cal que els nostres polítics prenguin la decisió que ens permeti alliberar-nos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació