Enric I. Canela

Llegia que els estudiants de l’estat espanyol ja no estudiaran en el Batxillerat com reconèixer i anomenar els animals i les plantes. Si abans aprenien de biodiversitat, ara se’ls va a instruir només sobre teoria cel·lular, genètica molecular o bioquímica, segons l’esborrany del projecte de reial decret que detalla el que entra en cadascuna de les assignatures de la nova llei educativa.

Costa veure com es pot formar a la gent sense que estudiïn una mica de tot. Un mínim de cultura general.

La veritat és que res no em sorprèn venint d’on vénen aquestes coses. Wert no té altre mèrit que ser amic de Rajoy i Rajoy no té altre objectiu que aconseguir que els ciutadans siguin uns estúpids. Creu, seguint el model franquista, que quan més inculta sigui la gent, més possibilitats tenen els seus de governar.

Sort que ja ens queda poc a Espanya.

Una resposta a “Objectiu: fabricar ignorants”

  1. […] escrivia Objectiu: fabricar ignorants arran de la “idea” del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport de suprimir la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació