Enric I. Canela

Avui m’han entrevistat de 20 minutos en relació a La segona convocatòria del programa TECNIOSPRING. La conversa ha portat ha altres coses. Les retallades. Escriu el diari:

Des de CCOO, Salvador Clarós denuncia que la situació és dramàtica a causa de les retallades que es van iniciar ja el 2010. Es calcula que l’aportació de la Generalitat en R+D ha caigut en 165,6 milions d’euros des de llavors. De la mateixa manera, el vicerector de Política Científica de la UB, Enric I. Canela, exposava que és una catàstrofe i augurava que passaran encara uns anys fins que es pugui recuperar el nivell de recerca assolit a Catalunya. S’ha expulsat del sistema a moltíssima gent valuosa, lamentava, i apuntava que la situació actual és de supervivència. Canela ha elogiat el programa posat en marxa per la Generalitat perquè afavoreix l’intercanvi d’investigadors en la línia del que s’està fent a Europa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació