Enric I. Canela

Llegia que el Consell de Govern de la UAB ha aprovat aquest dijous el pressupost per al 2014 que puja a 294,77 milions d’euros, tot i que de facto el pressupost disponible és de 284,25 milions d’euros després de restar l’aplicació de les bonificacions en les matrícules. L’aprovació s’ha fet amb 35 vots a favor, cinc en contra i sis abstencions. Ara els haurà d’aprovar el Consell Social.

Això implica que els comptes de la institució descendeixen lleugerament i per quart any consecutiu, dels 286,40 milions d’euros de l’ exercici anterior als 284,25 milions disponibles actuals.

La UAB rebrà un 13,4% menys de la Generalitat, tot i que la institució espera compensar aquest descens de 6,6 milions d’euros amb la subvenció de projectes específics, la despesa ja s’està executant. També es redueix la partida de transferència de capital , destinada a l’activitat de recerca, que rebrà uns 20,5 milions d’euros en contraposició als 25,9 milions d’euros de 2013 destinats als 220 grups de recerca amb què compta la universitat.

La UAB espera ingressar 97 milions d’euros per taxes – que es van incrementar el 2012 – , tot i que la xifra no comptabilitza les bonificacions per matrícula i beques, fet que suposa uns 10,5 milions menys. Respecte a les despeses financeres , aquests s’incrementen de 1,9 milions d’euros en 2013-2,88 milions d’euros el 2014.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació