Enric I. Canela

Llegia que Barcelona, Espoo, Grenoble, Groningen, Màlaga i París són les sis ciutats seleccionades per ser la primera Capital Europea de la Innovació o iCapital. La selecció de les sis finalistes ha estat feta per un grup independent d’experts. El guardó, dotat amb 500.000 euros, premiarà la ciutat que hagi creat el millor “ecosistema per a la innovació”, que faciliti la connexió entre els ciutadans, els organismes públics, el món acadèmic i les empreses. La ciutat de Barcelona ha estat seleccionada per haver introduït l’ús de les noves tecnologies per apropar la ciutat als ciutadans. El guanyador del premi s’anunciarà a la convenció sobre innovació a Europa, que es farà a Brussel·les els dies 10 i 11 de març.

Crec que podem guanyar aquest guardó. Barcelona ha fet un gran salt, tot i que penso que encara hi podem fer molt. Hi ha moltes idees que podríem desenvolupar si féssim un bon think thank.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació