Enric I. Canela

Llegia que un article titulat Más de un millón de euros en innovación tirados a la basura. Comença: El gran cavall de batalla de la innovació a Extremadura està en el sector privat. Les empreses no aprofiten tots els recursos financers per millorar els seus productes, la seva forma de comercialitzar i crear departaments d’R+D+I. Un bon símptoma d’això és el 1.231.000 euros que no van gastar les societats mercantils extremenyes en ajudes públiques entre 2012 i 2013 per contractar investigadors. Segons les dades que em va aportar el departament de la Junta d’Extremadura encarregat de les ajudes públiques a la innovació, en la primera convocatòria de 2012 hi havia un pressupost de 510.000 euros però només es van atorgar 269.863 euros. Però el 2013 la cosa va anar pitjor. Es van posar a disposició de les empreses 1.223.880 euros per finançar contractes a investigadors però només es van atorgar 232.767 euros. Fent comptes surten que entre els dos anys es van deixar de gastar 1.231.000 euros.

Per això serveixen els nostres impostos. Es veu que a banda de criticar Catalunya i defensar l’espoli, els presidents extremenys tenen feina. L’extraordinàriament dotat José Antonio Monago, que recull la gran gestió de Guillermo Fernández Vara i Juan Carlos Rodríguez Ibarra, podria fer una cosa que no tothom sap fer, pensar.

Una resposta a “José Antonio Monago, famós per promoure la innovació empresarial”

  1. […] José Antonio Monago és un personatge que viu dels altres i que a sobre té un morr increïble. Extremadura té una desgràcia històrica, el caciquisme espanyol la va deixar abandonada. Bo és ajudar, costa molt aixecar l’economia. Ja vaig escriure el desastre de gestió dels fons d’innovació que ha fet el José Antonio Monago, famós per promoure la innovació empresarial. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació