Enric I. Canela

He llegit sorprès que el grup financer Riva y Garcia, que presideix Borja Garcia Nieto, president del “Círculo Ecuestre”, té al seu càrrec fons de capital risc promoguts per la Generalitat de Catalunya.

Segons diu la notícia i ho he comprovat, el grup ha invertit, a través de Spinnaker SCR, en el canal de TV enemiga de Catalunya, 13TV, de la COPE. Jo ja sé que el capital no té sentiments, o molt pocs, però hi ha un límit. Jo crec que la Generalitat, si té possibilitats, hauria de fer que els fons de capital risc Invercat Exterior FCR (participat per Acci1Ó, Santander Central Hispano, BancSabadell, Caixa Emprendedors XXI, CatalunyaCaixa Capital, Institut Català de Finances Holding i Catalana Occidente) i Mediterrània FCR (promogut per l’Institut Català de Finances i participat per inversors institucionals, entitats financeres líders a nivell nacional, i altres grups empresarials privats).

És inversemblant que la Generalitat ajudi als negocis de qui treballa amb els enemics de Catalunya. Des d’aquí demano el trencament de relacions amb qui participi en la viabilitat de la COPE.

2 respostes a “La Generalitat no ha de tenir tractes amb empreses que treballen amb els enemigues de Catalunya”

  1. a 27 gen. 2014 a les 1:36 carlos coll

    em sembla una chorrada…..si aixo aporta beneficis a una empresa catalana……

  2. a 28 gen. 2014 a les 11:05 Enric I. Canela

    Carlos, hi ha moltes empreses catalanes de debò que fan aquesta feina i no es dediquen a finançar els enemics de Catalunya. En tot cas és la meva opinió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació