Enric I. Canela

Ahir es van lliurar al Teatre Nacional de Catalunya Premis Nacionals de Recerca 2013. Va presidir l’acte el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. La frase del president Mas fou: President Mas: “El nivell assolit en recerca i innovació permetrà construir una Catalunya d’alt valor afegit i al servei de tots

Els premiats varen ser:

Elías Campo, Premi Nacional de Recerca 2013
Elias Campo és catedràtic d’Anatomia Patològica de la UB, director de Recerca de l’Hospital Clínic de Barcelona i responsable de l’equip de recerca en Oncomorfologia Funcional Humana i Experimental de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS).

Isabelle Anguelovski, Premi Nacional de Recerca al Talent Jove
Isabelle Anguelovsky
Investigadora Marie Curie de la CE a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB.

Ara, Premi Nacional de Comunicació Científica
El diari Ara, un dels mitjans de comunicació amb major difusió de Catalunya, edita des del primer any de la seva creació un suplement dedicat a la divulgació de la ciència.

Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, Premi Nacional de Mecenatge Científic
La Fundació Josep Carreras contra la leucèmia té com a principal missió fer que, algun dia, aquesta malaltia sigui curable en tots els casos.

KIC InnoEnergy Iberia, Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat
KIC InnoEnergy Iberia, S.L., empresa creada el 2010, és una de les tres comunitats d’innovació i coneixement (KICs) impulsades per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (IET).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació