Enric I. Canela

José Antonio Monago és un personatge que viu dels altres i que a sobre té un morr increïble. Extremadura té una desgràcia històrica, el caciquisme espanyol la va deixar abandonada. Bo és ajudar, costa molt aixecar l’economia. Ja vaig escriure el desastre de gestió dels fons d’innovació que ha fet el José Antonio Monago, famós per promoure la innovació empresarial.

Ara, després de viure dels nostres diners, de promoure rebaixes d’impostos i presumir de no reduir pagues, insisteixo gràcies a què Cristóbal Montoro, emparat amb la llei de “tots contra Catalunya”, li dóna tot el que cal per fer-ho, no se li acut res més que dir que mentre Catalunya deu cinc mesos de pagament a la seva universitat i d’altres comunitats fins a onze mesos, a Extremadura el deute és de “zero euros”.

Presumeix d’universitat. Bé, això ho deixo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació