Enric I. Canela

Al ministre Wert li deu agradar complicar-se la visa i sortir a la premsa. Avui s’ha trobat amb els conseller d’ensenyament de les comunitats autònomes. Els que no tenen l’obligació de no pensar o no dir el que pensen, és a dir els que no són del Partit Popular que es poden permetre intentar no maltractar la població, li han dit a Wert que la seva llei, la LOMQE, no l’aplicaran a l’ESO i el Batxillerat. El ministre assumeix una nova modificació del calendari d’implantació i només s’aprova el currículum per a Primària, tal com reivindicava la Generalitat. Bé, que es menja el que deia amb patates.

Irene Rigau assegura que durant la reunió de la sectorial d’educació s’ha confirmat la precipitació i la improvisació que havien denunciat les cinc comunitats no governades pel Partit Popular.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació