Enric I. Canela

Llegia que el proper dia 6 de febrer se celebrarà la I Jornada de Finançament de la Ciència i Innovació Social (FCIS) a Cerdanyola del Vallès sota el lema Vies complementàries de finançament de la Ciència, reunirà 200 científics, investigadors, societats mèdiques, associacions de pacients, experts en finançament i inversors de la Ciència i la Recerca.

La jornada tindrà lloc a l’auditori del Parc Tecnològic del Vallès, està organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la UAB i l’Institut per a la Promoció de la Ciència i la Recerca (IPCI) i comptarà amb la participació d’importants associacions i societats mèdiques com la Federació Espanyola de Malalties Rares (Feder), que estarà representada pel membre de la Junta Directiva.

També hi participaran l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), Associació Espanyola de Fundraising, el Sincrotró Alba, Catalonia Innovation Triangle (CiT), Cerdanyola Empresarial, Científics Emprenedors, la Confederació de Societats Científiques d’Espanya (Cosce), la Xarxa Catalana de Business Àngels (Banc), la Federació d’Associacions Científic Mèdiques Espanyoles (Facme), Feder, Funds for Research (F4R) i la Universitat Abat Oliba (UAO CEU).

El president del comitè científic és Pere Gascón, cap de servei del servei d’Oncologia de l’Hospital Clínic i professor de la UB.

Veig el contingut de la jornada una mica esbiaixat. Ja el mirareu. Pot ser interessant per als de l’àmbit mèdic.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació