Enric I. Canela

No havia tingut oportunitat de mirar-me-la amb calma. L’altre dia va publicar-se la resolució d ela convocatòria RecerCaixa 2013.

Es van presentat 362 projectes d’elevada qualitat científica, que han estat avaluats per diferents panells coordinats i dirigits per l’AGAUR i una comissió conjunta la Caixa – ACUP ha fet la selecció final entre els que han obtingut les màximes puntuacions. Finalment, s’han seleccionat 26 projectes, que havien estat valorats pels experts com de màxima qualitat des del punt de vista científic i que, alhora, encaixaven en les finalitats de la convocatòria.

Analitzant les filiacions dels participants en els 26 projectes, hi pareixen 29 membres que pertanyen a les següents institucions: La UB (8), la UPF (5), la UPC (4), la UAB (2), la UdL (2), San Joan de Déu (2), l’IMIM (2), UdG (q), URV(1), la UIC (1) i BSC (1). He posat les institucions que els paguen el sou i no les que hi apareixen, perquè això és estratègic. Presenten el projecte per un centre, perquè els resulta més còmode la gestió, però realment cobren d’una altra institució.

Fet aquest aclariment, la meva felicitació a tots els “agraciats”. Els projectes estan bastant ben finançats, tenint en compte les seves característiques.

Una resposta a “Resolució de la convocatòria RecerCaixa 2013”

  1. […] unes setmanes anunciava Resolució de la convocatòria RecerCaixa 2013. Avui s’ha fet el lliurament dels […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació