Enric I. Canela

Llegia que la multinacional Air Products , a la qual pertany l’empresa de gasos industrials i medicinals Carburos Metálicos, ha triat al centre de referència en matèria de recerca d’ambdós tipus de gas a l’Estat espanyol, Matgas, ubicat al campus de la UAB, perquè lideri a nivell internacional un projecte d’R+D.

Air Products preveu destinar uns cinc milions aquest any a un projecte que farà que Matgas lideri la recerca global en tres àrees: l’aplicació de gasos en el sector agroalimentari, en el tractament d’aigües i la recerca de nous usos per al diòxid de carboni.

Matgas és un centre d’excel·lència en la recerca del CO2 i en matèria de sostenibilitat que és fruit de l’aliança entre Carburos Metálicos, el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la UAB.

Podeu llegir més d’aquesta bona notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació