Enric I. Canela

Demà és un dia significat a al UB. Tenim l’honor d’organitzar al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona la II Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI). De fet no l’organitzem nosaltres, la UB, l’organitzen els investigadors en formació, investigadors que fan la tesi doctoral. La majoria crec que són de la UB, però la UPC també hi és.

Des de l’Escola de Doctorat i del Campus d’Excel·lència Internacional, BKC, hem donat totes les facilitats, però realment ens han demanat poc perquè s’ho han fet. Són genials!

En aquesta segona edició hi participaran prop de 300 joves investigadors, dels quals una cinquantena explicaran la seva recerca de disciplines que van des de la Química i la Física, fins a la Psicologia o la Literatura en forma de flash talks. També hi assistiran prop de 10 empreses i es faran dues sessions amb professionals que fan recerca en el sector privat o bé són emprenedors que han muntat la seva pròpia empresa.

Serà un èxit més gran que el de l’any passat. Destacar que la Jornada del 2013 es va enregistrar en vídeo. Moltes visualitzacions.

Podeu completar la notícia i ho recomano perquè té contingut.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació