Enric I. Canela

Llegeixo que el Consell de Ministres ha nomenat directora general de Recerca Científica i Tècnica del Ministeri d’Economia i Competitivitat a Marina Pilar Villegas Gracia.

Nascuda el 20 de maig de 1965 a Madrid, és Doctora en Ciències Químiques per la Universitat Autònoma de Madrid i pertany a l’Escala d’Investigadors Científics d’Organismes Públics de Recerca. Després de treballar diversos anys en el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), on va ser vicedirectora de l’Institut de Ceràmica i Vidre, i directora del Departament de Postgrau i Especialització del CSIC, es va incorporar a l’abril de 2012 al Ministeri d’Economia i Competitivitat com subdirectora general de Projectes d’Investigació, lloc que ocupa actualment. És coautora de 109 publicacions científiques indexades i ha dirigit una vintena de projectes competitius i contractes amb indústries, a més de participar en altres quaranta. És coautora de cinc patents, dues d’elles llicenciades a empreses.

Substitueix a Juan Maria Vázquez Rojas que havia estat nomenat el 3 de febrer de 2012.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació