Enric I. Canela

Aquesta setmana m’ha tornat a tocar un article a L’Econòmic. Ells l’han titulat: Les universitats són meritocràtiques o no són. De fet és una reflexió que vaig fer dilluns sobre la situació de la universitat i les possibilitats de reforma.

De fet la meva conclusió és que encara que vinguin diners, sense canvis legals no pot millorar la universitat catalana. Ha de venir una ruptura i no una reforma. Torcuato Fernández Miranda (al quadre de rector) va fer una reforma sense ruptura, però no em fa feliç el resultat.

Fa vint-i-cinc anys que ho dic, molts ja m’ho han sentit. Ja deia aleshores que calia una reforma profunda. No s’ha fet i hem empitjorat i anirem pitjor. No seguiré perquè no tinc el més mínim interès en polemitzar.

Si no es fa el que s’ha de fer, pitjor per al país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació