Enric I. Canela

L’altre dia escrivia Marc Ventura i Olivella un molt jove bon investigador. Encara que són petits premis, reconeixen la feina dels joves, per això els que veig els reprodueixo.

Avui, en el mateix diari, Regió7, llegia que Anna Collera Gratacós, que el curs 2012-2013 va acabar els estudis de batxillerat a La Salle de Manresa, ha estat una de les guanyadores del Premi Recerca Jove 2013 per fomentar l’esperit científic del jovent, amb el treball Pla de gestió d’un centre esportiu i lúdic a Pineda de Bages, que va fer a 2n de batxillerat sota la tutoria del professor Joan Capellas. Els premis els atorga la Generalitat per recompensar l’esforç d’alumnes de segon cicle d’ESO i d’educació postobligatòria. El lliurament es farà el dia 8 de març a l’Auditori de Barcelona (12 h).

Són bastants els estudiants premiats i per tant us envio a la Resolució del 16 de gener dels Premis Recerca Jove.

Una resposta a “Resolució Premis Recerca Jover 2013”

  1. […] fet referència un parell de cops (Resolució Premis Recerca Jover 2013 i Marc Ventura i Olivella un molt jove bon […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació