Enric I. Canela

M’estava mirant les retribucions del personal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Ja sabeu que estan de vaga per les reduccions salarials i he vist uns comentaris que sobre el tema feia Germà Bel, company de la UB i ben conegut de tothom. Això m’ha animat a fer aquest comentari i compartir informació.

Mai no és agradable que et redueixin el salari i per tant tenen la meva solidaritat. Cadascuna de les persones de la plantilla tenen el meu respecte. Suposo que la direcció s’haurà tret de sobre totes “les figures” que cobren salaris estel·lars i que, tot sigui dit, no aporten gaire.

Dit això algunes reflexions. Una plantilla enorme i inassumible, a algú se li va anar l’olla. La CCMA ha d’investigar i crear indústria audiovisual i professionals, això val diners i necessita gent. Si comparo aquests salaris amb els de la universitat… a la majoria del professorat doctor, naturalment, li agradaria cobrar com redactor o, a molts, com qualsevol altra cosa.

2 respostes a “Millor pagat el personal de TVC que el de la universitat”

  1. a 12 febr. 2014 a les 2:26 José María

    Els maquilladors i perruquers guanyen més que els RyC, no sé de què es queixen.

  2. a 12 febr. 2014 a les 10:22 Enric I. Canela

    José Maria,
    Vivim en un país de mones. Si els baixen el sou és normal que es queixin. El problema és com s’ha arribat a això.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació