Enric I. Canela

Llegia un article (¿Qué pasaría si en la Universidad se dejara de pensar?)molt crític amb aquesta norma destructiva que es diu LOMQE, una llei plena de grans equivocacions. Una d’elles és eliminar la Filosofia.

Eliminar la Filosofia, la Matemàtiques i el Llatí (sempre poso les tres matèries juntes) és intentar que els que acaben els estudis estiguin educativament discapacitats. Persones que hauran estudiat però que no hauran aprés a organitzar el cervell. Mala cosa.

L’article pregunta què passaria si es fes igual a la universitat. Bé, se suprimirien graus, postgraus i doctorats en Filosofia seria desastrós, però més greu és que s’elimini de l’educació preuniversitària.

Segurament hi ha polítics que ocupen càrrecs i prenen decisions que no han fet Filosofia (ni les altres matèries que cito) i per això prenen aquestes decisions. Els manca organització mental. No toca més que assumir-ho. A vegades hi plou, agafem el paraigües i ens aguantem. Ara igual, quan un governant és té les neurones desendreçades, no hi podem fer res, o molt poc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació