Enric I. Canela

Llegia que la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya ha fet públic un manifest en què mostra el seu suport al procés iniciat per realitzar una consulta el proper 9 de novembre. El consell de direcció del centre universitari també mostra la seva voluntat per col·laborar amb les institucions catalanes, així com per continuar promovent el diàleg i la opinió respecte el futur” del país. Aquest és el primer posicionament polític de la nova universitat.

La declaració també remarca la importància de l’educació superior en l’estímul dels ideals humans individuals i socials i manifesta el seu respecte “cap a les opinions que al llarg del procés s’expressin de forma democràtica i des del respecte a les institucions pròpies de Catalunya”.

Bé pels companys de Vic i Manresa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació