Enric I. Canela

El Web de Biocat ens anunciava ahir que l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) obre avui la convocatòria de les candidatures a noves comunitats de coneixement i innovació (KIC), on Catalunya vol participar activament. Des d’avui i fins al mes de setembre es podran enviar propostes per a les KIC de les següents temàtiques:

  • Vida saludable i envelliment actiu (Healthy living and active ageing)
  • Matèries primeres – Exploració, extracció, processament i reciclatge sostenibles (Raw materials – sustainable exploration, extraction, processing and recycling)

La UB, mitjançant el Health Universitat de Barcelona Campus, i el suport de Biocat coordina les entitats que formen part del Co-Location Center (node) català del consorci europeu InnoLIFE que presentarà candidatura a la convocatòria de la KIC de vida saludable i envelliment actiu. De fet ja és un node ibèric perquè hi ha universitats espanyoles i probablement portugueses.

El projecte català té possibilitats de resultar escollit. El termini per presentar la candidatura acaba el 10 de setembre. Ho sabrem a final d’any.

Tot projecte té un líder, en aquest cas és Josep Samitier, catedràtic de la UB i director de l’IBEC.

2 respostes a “La UB amb Biocat intenten aconseguir el KIC de vida saludable i envelliment actiu”

  1. a 30 set. 2014 a les 10:47 Dilmund

    Matizar que no se trata de un nodo catalán, sino de un nodo español, donde participan entidades, de Cataluña, Madrid, y Valencia.
    Saludos

  2. a 01 oct. 2014 a les 9:20 Enric I. Canela

    Sí, cert, al final és així, però va començar liderat per Biocat i la UB que van anar a buscar socis. Jo hi era. Salutacions cordials

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació