Enric I. Canela

Inquiet he escoltat per TV3 i després llegit (El petit comerç acusa la Generalitat d’autoritzar més centres comercials per sanejar els seus números sense tenir en compte el sector) que la multinacional australiana Westfield, dedicada a la promoció de centres comercials, està interessada a construir-ne un de gegant als terrenys que envolten les instal·lacions del Sincrotró Alba, a Cerdanyola del Vallès, que podria arribar als 175.000 m2.

Es tracta de terrenys públics, propietat de l’Incasòl, que havien d’estar destinats majoritàriament a empreses tecnològiques. La Confederació de Comerç ja ha presentat un recurs per evitar que s’autoritzi el canvi d’usos.

És per inquietar-se, no? Uns terrenys al costat del Sincrotró Alba que podrien acabar en un magatzem per vendre restes de sèrie. Espero que no ens acabem de carregar l’economia del coneixement. Jo crec que entre tots ja hem fet prou, no fem més per ensorrar el país.

2 respostes a “Empreses tecnològiques o botiga de samarretes de saldo?”

  1. a 17 febr. 2014 a les 5:46 Xavier Villalba

    Enric,
    Jo no descarto res. Potser podem moure les facultats d’economia i empresarials a la Roca Village i aprofitar l’espai lliure per fer pisos i pàrquings. Les de lletres no cal moure-les: les tanquem i llestos. Sí, sí, la societat del coneixement que tant prediquen en realitat acabarà sent un munt d’universitats i centres de recerca Potemkin… Tot façana.

  2. a 18 febr. 2014 a les 10:25 Enric I. Canela

    Xavier,
    El problema és que tens raó. No acabem de creure-hi pressupostàriament. Encara creuen amb el SOC model 1960 (any en el que encara no s’havia anat a la Lluna).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació