Una alumna d’un MOOC


Enric I. Canela

Ja sabeu que no acabo de veure clars els objectius dels MOOC. Són cars d’elaborar i si es vol prestar un servei es necessita professorat que atengui els que els segueixen. Suposo que les empreses implicades, universitàries o no, hauran fet els seus càlculs.

Jo crec que els MOOC poden ser un treball a fer pels grups d’innovació docent i que poden comportar l’elaboració de bons materials, fins tot diré: molt bons. Per a mi el problema és que això serà un suport a la docència habitual, tret que es posin recursos darrere per fer el seguiment i suport dels estudiants que segueixen el MOOC. Cal que els innovadors docents facin feina, ens enriquirem, però no pensem en fer negocis perquè ens arruinarem.

Anna Guillaumet ha publicat Mi primer MOOC on descriu la seva experiència amb un MOOC impartit per Universitat de Maryland amb el títol de: Developing Innovative Ideas for New Companies: The First Step in Entrepreneurship. Diu que està acostumada a treballar on-line perquè va fer la seva carrera així. Diu que esperava alguna cosa més del MOOC.

A mi no em sorprèn gens el que diu Anna Guillaumet. Ja llegireu el que ella opina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació