Enric I. Canela

Llegia que la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement, ha creat la campanya surtderecercapercatalunya.cat amb l’objectiu de donar a conèixer a tots els públics les activitats de divulgació científica que realitzen les universitats i els centres de recerca de Catalunya. La campanya surtderecercapercatalunya.cat s’emmarca en els actes commemoratius del Tricentenari 1714-2014.

El tret de sortida de la campanya del Govern s’ha iniciat avui amb la jornada ‘Internet i les eines de social media en l comunicació de la ciència’ organitzada per la Secretaria d’Universitats i Recerca, en el marc de Social Medial Week Barcelona (http://gencat.cat/universitatsirecerca/SMW/).

Si els voleu seguir: @surtderecerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació