Enric I. Canela

Llegia que el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) preveu comprometre aquest any uns 1.100 milions d’euros en projectes d’R+D+I, un 32 % més que el 2013.

El 2013 el CDTI va augmentar en un 21% la seva activitat respecte l’any anterior i va destinar 833 milions a finançar R+D del sistema productiu. Es va facilitar el crèdit a més de 1.600 empreses, de les quals el 68% van ser pimes. La secretària general ha afegit que el seu objectiu és que tots els agents econòmics es mobilitzin a la recerca d’un augment del finançament en R+D+i nacional.

Ja veurem si això és cert. Malauradament són només crèdits a les empreses i poc diner subvenció per fer recerca. Evidentment calen també aquests diners perquè el sector bancari està dedicat a les seves especulacions i el govern espanyol no fa l’adequada norma per obligar la banca a obrir el crèdit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació