Enric I. Canela

Ja fa dies vaig publicar La veritat sobre el cas Izpisúa, feia referència al que publicava La Vanguardia i que jo ja sabia, però que no podia dir sense trair la confiança de qui m’ho havia dit. Tampoc és que m’haguessin dit quelcom que no era bastant notori. Juan Carlos Izpisúa venia aquí a cobrar i a canvi ens deixava molt poc. Ell tenia la seva feina a Califòrnia.

Avui llegeixo que CiU i ERC rebutgen que el Govern català expliqui al Parlament les circumstàncies de la dimissió de Juan Carlos Izpisúa. Es veu que el PSSC estava molt interessat. Ho havia demanat el PSC. Han perdut una oportunitat d’estar macos i calladets. La contractació d’Izpisúa va ser un error, compartit i no vull culpar ningú, de l’any 2004. A vegades aquests errors cal esmenar-los i no esbombar-los, no es guanya res. Doncs bé, darrerament aquest partit parla quan ha de callar, mentre que a Madrid vota al costat d’UPyD i PP contra el referèndum català. No crec que tinguin al cervell altra idea que atacar el Govern i fer l’onada a Rubalcaba, dubto que tinguin algun interès per Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació