Enric I. Canela

Ahir comentava que avui hi havia convocat una sessió extraordinària del Claustre de la UB (veure Claustre de renovació a la UB). Es tractava de discutir una proposta de reforma dels Estatuts feta per una comissió de 60 persones, membres del Claustre.

La UB en el seu web ens ho explica: El bloqueig dels accessos per part d’un grup d’estudiants ha impedit avui la celebració del Claustre. Un petit grup de demòcrates ha decidit que el debat i la votació no és acceptable. Són com Mariano Rajoy, Alfredo Pérez Rubalcaba i Rosa Díez, porten els respecte i la democràcia a l’ADN. La imatge il·lustra com veuen la democràcia aquest grupet.

La premsa ho recull:

Hi ha un petit grup que envia correus, que es diu COS i que no representa res, que diu que farà un comunicat sobre com veu tot això. La veritat és que m’importa ben poc com ho vegin aquesta gent, que a sobre fa els seus comunicats llarga i llaunes. Probablement tot aquest grup, com tots nosaltres, s’haurà d’empassar la reforma que vindrà feta per qui democràticament va guanyar les eleccions a Catalunya. Ja aniran a manifestar-se al Parlament.

Com que col·lectivament som tan estúpids que no som capaços d’adaptar-nos al món, millor que ens adaptin, així no perdrem el temps i ens dedicarem a coses més útils. Espero la reforma.

Una resposta a “Esperant una reforma universitària”

  1. […] escrivia Esperant una reforma universitària. Eren uns comentaris sobre l’actuació demencial d’unes poques desenes […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació