Enric I. Canela

Ahir escrivia Esperant una reforma universitària. Eren uns comentaris sobre l’actuació demencial d’unes poques desenes d’estudiants, alguns de la UB acompanyats d’altres que, segons Comissions Obreres, no ho eren, evitant la celebració del Claustre de la UB. Una vergonyós atac feixista a la democràcia.

Avui s’ha fet públic el Comunicat de l’equip de govern de la Universitat de Barcelona sobre el bloqueig del Claustre. Mesurat i contundent.

Personalment opino que hauria de ser ja l’hora que es presentessin denúncies i que actués la justícia. S’ha d’acabar amb les coaccions i els atacs a la llibertat. Això ja ho pensem molts.

Una resposta a “Comunicat de la UB contra els enemics de la llibertat”

  1. […] La UB està en fase de reformes. Jo no puc predir quines es podran fer i quines no. Dimarts s’havia de constituir el Claustre en sessió extraordinària en la que s’havia de tractar una proposta de reforma de l’Estatut. No va poder ser, els brètols, que ja ens han molestat diversos cops, ho van impedir (veure Comunicat de la UB contra els enemics de la llibertat). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació