Enric I. Canela

Avui s’ha publicat el QS World University Rankings by Subject. Los resultats encara són relativament positius. Dic encara perquè recullen els anys 2008-2012 i l’impacte de la crisi sobre els resultats de la recerca encara no s’havia fet sentir. Les publicacions van amb retard.

Bé, la UB està en 14 disciplines entre es 100 primeres del món, la UAB en 5, la UPC en 3 i la UPF en 1.

La UB apareix en 25 de les 30 disciplines del coneixement que analitza el rànquing. En relació amb el panorama universitari espanyol, la UB és l’única universitat que figura entre les 100 millors del món en Filosofia, Lingüística, Medicina, Ciències Mediambientals i Ciències Marines i de la Terra, i és líder absolut en aquestes cinc disciplines. És, a més, una de les universitats espanyoles que destaquen entre les 100 millors institucions mundials en Física, Química, Psicologia, Agricultura, Geografia, Estadística i Investigació Operativa, Sociologia, i Dret.

En comparació amb l’edició anterior dels rànquings, la UB ha millorat posicions en Llengua Anglesa i Literatura, Geografia, Matemàtiques, Estadística i Investigació Operativa, Dret i Economia i Econometria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació