Enric I. Canela

Llegia que la UB torna a ser la universitat líder a l’Estat segons el rànquing SIR Iber 2014 HE, l’edició iberoamericana actualitzada que publica el grup de recerca SCImago per avaluar el rendiment científic de més de 1.600 institucions d’ensenyament superior.

Amb 18.563 publicacions científiques indexades a la base de dades Scopus durant el període 2008-2012, més d’un 47 % de col·laboració internacional, un impacte normalitzat d’1,55 (un 55 % superior a la mitjana mundial), i més d’un 59 % de publicacions d’alta qualitat, la UB millora els indicadors d’anys precedents i obté uns valors superiors als de la resta d’universitats espanyoles.

En l’àmbit estatal, la UB és un cop més la universitat amb més producció científica de l’Estat espanyol. La segueixen la UAB, la UCM, la UV i la UPC.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació