Enric I. Canela

El diari El País publica Las nuevas becas llegan tarde y solo con parte del dinero. En síntesi, a l’Estat 250.000 estudiants han rebut únicament la quantia fixa de la beca, uns 47.000 alumnes no han cobrat encara res. El nou sistema de càlcul de les ajudes dificulta el pagament a temps.

La part fixa inclou un ajut màxim de 1.500 euros per a les rendes més baixes i 1.500 com a màxim només en el cas que l’alumne resideixi fora del domicili familiar. La part variable es calcula en funció de la renda i la nota mitjana de l’estudiant però depèn també del nombre total de beneficiaris, que no es coneix fins que es tramita el total de sol·licituds. Un mètode intel·ligentíssim si es té en compte que els estudiants necessiten els diners.

La filosofia del ministeri és que els diners són un petit complement per crispetes i que si arriben tard no passa res.

L’article ho explica amb detalls, però ja us podreu adonar que el que va idear el mètode ha estat proposat per a la Medalla Fields.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació