Enric I. Canela

Gran optimisme, es veu que, després de dures negociacions, el CSIC podrà convocar més places de científic que l’any 2013. Al 2013 va convocar cinc. Diu el president de CSIC que el nombre serà significativament superior. Ser significativament superior a cinc serà excitant.

Concretant: El Pla d’Actuació 2014-2017 especifica que no hi haurà aquest any ni el que ve ni una sola beca ni un sol contracte pre i post doctoral, ni contractes de personal tècnic de laboratori ni de personal tècnic de transferència de tecnologia. Pel que fa a places de científic titular, indica el president del CSIC una forquilla de 25 a 30. El CSIC té una plantilla d’unes 12.000 persones.

Materia explica algunes claus d’innterès.

Una resposta a “CSIC, el darrer que tanqui el llum”

  1. […] dia, en relació a la dramàtic situació del CSIC, escrivia CSIC, el darrer que tanqui el llum. Parlava del nombre de places que podria convocar una empresa de 12.000 treballadors. Doncs bé, la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació