Enric I. Canela

L’altre dia, en relació a la dramàtic situació del CSIC, escrivia CSIC, el darrer que tanqui el llum. Parlava del nombre de places que podria convocar una empresa de 12.000 treballadors. Doncs bé, la taxa de reposició més 25 places. Brillant. La pobre secretària d’Estat de Recerca i Desenvolupament, Carmen Vela, ho diea molt satisfeta.

Jo crec que pateix la síndrome d’Estocolm. La tenen a pa i aigua, de cop deixen anar una engruna i ella contenta. Diu que el seu ministeri fa el màxim per recuperar temps perduts i col·locar Espanya i els seus investigadors on es mereixen. Ella ho intenta, segur, me la crec, ho pateix, però el ministeri no ho crec.

A banda d’això, no recuperarà res de res. Recuperar respecte a què? Anar endarrere respecte els països amb els que hauria de voler que Espanya es comparés. Si això és col·locar Espanya i els seus investigadors on es mereixen és que es mereixen molt poc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació