Enric I. Canela

He vist al recull de premsa que havia sortit l’informe Innovation Union Scoreboard 2014. L’informe es publica anualment. Aquest any l’estat espanyol ha perdut una posició respecte a l’any 2013 (veure Política científica i política industrial han d’estar connectades). La República Txeca es posa per davant. Sembla que s’ha millorat una mica en els indicadors, però els altres han millorat més.

Aquest resultat no és gens estrany, ja que la política d’Innovació s’ha posat en mans de Cristóbal Montoro. El que és més preocupant és que igual es pensen que ho estan fent bé.

Catalunya perd categoria (veure Regional Innovation Scoreboard 2014), a causa de la errònia política estatal. Només fan les coses decentment al País Basc i a Navarra que, financerament no depenen dels inútils del govern espanyol.

Una resposta a “Catalunya recula en innovació”

  1. […] uns dies escrivia Catalunya recula en innovació. Ho escrivia arran de la publicació del Regional Innovation Scoreboard 2014 (també […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació