Enric I. Canela

Llegia que l’any passat les empreses i inventors de l’estat espanyol van presentar 2.476 sol·licituds a l’Oficina Europea de Patents (OEP), la qual cosa va suposar una disminució de l’1% respecte al 2012. Telefónica va ser el sol·licitant més actiu de l’Estat. Entre les institucions de recerca públiques, van destacar el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la UAB.

Amb 114 sol·licituds, Telefónica es va situar en primer lloc, seguida de les signatura EADS (52) i Alstom (49). En l’àmbit d’institucions de recerca públiques, van destacar el Consell Superior d’Investigacions Científiques (31) i la UAB (27).

Felicitats espacials a la UAB. No és molt si ens posem al món “patentador”, però vol dir que a la UAB s’estan fent les coses bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació