Enric I. Canela

Llegia que la URV oferirà el curs que ve sis noves dobles titulacions. En quatre o cinc cursos, en funció de l’ensenyament, els alumnes podran cursar els ensenyaments dobles d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i Dret, ADE i Finances i Comptabilitat, Dret i Relacions Laborals i Ocupació, Enginyeria Electrònica i Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Informàtica i Biotecnologia, i Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular. En conjunt, s’hi destinaran 80 places que s’han hagut de retallar d’altres graus.

En alguns casos això és bo, però en altres és pur màrqueting. Ignoro en aquest cas, però jo dubto que es puguin fer en quatre anys, tret que la base sigui una carrera molt generalista i se n’afegeixi altra.

2 respostes a “Les dobles titulacions de la URV”

  1. a 06 març 2014 a les 11:25 Claudi Mans

    En termes generals les dobles titulacions les veig com a pur màrqueting, si no es plantegen al menys amb 5 anys de 75 crèdits cadascun. Si es pot fer amb menys, és que són dues titulacions massa iguals i no són dues sinó una de sola dividida en dues especialitats.

  2. a 07 març 2014 a les 7:07 Enric I. Canela

    Claudi,
    No he volgut ser “taxatiu”, en general ho veig igual. Màrqueting.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació