Enric I. Canela

També és casualitat. Fa una estona, per raons que no tenen res a veure al contingut d’aquesta nota, he escrit Visitant el Web del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer que dirigeix Manel Esteller. Ben aliè al premi.

Resulta que llegeixo que Manel Esteller, premi Vanguardia de la Ciencia. El treball de Manel Esteller que explica per què som diferents encara que tinguem gens iguals.

Manel Esteller (Sant Boi de Llobregat, 1968) és Director del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer (PEBC), Investigador Icrea a l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (Idibell) i professor Associat de Genètica de la Facultat de Medicina de la UB. És llicenciat en Medicina per la UB, va fer el doctorat en genètica molecular a l’Hospital Vall d’Hebron, va ser investigador postdoctoral a la Universitat de St Andrews (Escòcia, 1995-1997) i en la Johns Hopkins de Baltimore (EUA, 1997-2001) i va treballar al Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO) de Madrid del 2001 al 2007, abans de tornar a Catalunya el 2008.

Els treballs guanyadors es presentaran al públic el 24 d’abril a La Pedrera. Manel Esteller (Idibell / Icrea / UB) va obtenir el 18,0% de vots, Pia Cosma i Daniela Sanges (CRG / Icrea) el 17,9%, mentre que Manuel Serrano i María Abad (CNIO) van aconseguir el 13,7%. La cosa ha anat ben just.

Felicitats a Manel Esteller.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació